Kapcsolódjunk össze! Újra.

Kedves jelentkező, leendő Equus Kör táborlakó!

Először is nagyon örülünk, hogy ránk találtál!

Nézzük milyen élményekben lehet részed, ha velünk töltenéd ezt az egy hetet!

 • 1 hét Magyarország legmodernebb western lovardájában, a Velencei-dombság közepén (www.horoghorses.hu)
 • Napi 1 lovaglás kiválóan képzett western versenylovakon, akik nyugodtságukkal és képzettségükkel biztosan új szintre emelik a már létező vagy éppen születőben levő lovas tudásod. Az edzéseket a Horog Horses Lovas szakemberei vezetik majd. Higgyétek el, a legjobb kezekben lesztek!
 • Napi 3x étkezés
 • 1 foglalkozás Wunderlich Józseffel, a Vígszínház művészével zenéről, versről, szakmáról.
 • 2 foglalkozás a Junior Prima-díjas Király Danival, aki az alternatív színházak kreatív, játékos, önfejlesztő gyakorlataival ismertet majd meg (ráadásként péntek este társasjáték party Dani vezetésével!)
 • 2 foglalkozás Szántó Balázzsal, szintén a Vígszínházból, aki színészmesterséget és szövegelemzést tanít majd!
 • 5 improvizációs workshop Hollai-Heiser Annával az Itt és most társulat tagjával. A humor garantált!
 • 2 önismereti foglalkozás Tóth Réka Ibolyával, a Mindful Flow alapítójával.
 • 3 foglalkozás Szőllős Judittal, aki állatasszisztált foglalkozásokat tart majd kutyával és lóval egyaránt!
 • 3 foglalkozás Visky Ábellel, napjaink egyik legtehetségesebb fiatal filmrendezőjével, aki a profi filmezéssel fog megismertetni benneteket!
 • Csiby Gergely pedig napi szinten fog a csapattal dolgozni, “A ló és én” munkacím alatt.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Néhány gondolat korábbi táborosainktól, melyet név nélkül megosztunk Veletek. Nekünk mindig ez a legnagyobb öröm!

“…Az Equus Kör tábornak köszönhetem, hogy sokkal több önbizalmam lett, bizonytalanság nélkül fel merem vállalni a véleményemet és a gondolataimat, megtanultam az igazi értékekre koncentrálni, és hogy megszerettem a lovaglást. Rendszeresen járok lovagolni, rengeteget ad nekem ez a sport, az egyik legjobb érzés számomra együtt működni heti 1-1,5 órát egy lóval…“

“…Már kétszer voltam a táborban és hát nagyon élveztem.Elmondhatom hogy életem legjobb tábora ahol voltam.Sokat tanultam és fejlődtem.De tényleg.Nagyon jó közösség alakult ki.Azért szeretem még annyira ezt a tábort mert mindenki annyira pozitív. Sokat kaptam az emberektől; tőletek! Rengeteg mindent tudnék még mondani hogy miért szerettem a táborban lenni de sajnos nem lehet ennyit írni…”

És egy boldog anyuka sorai:

“Csak szeretném megköszönni a gyermekeink élményeit, amiket a héten tőletek, általatok kaptak. Mióta haza érkeztek csak mesélnek és mesélnek. Mindig előkerül egy újabb és újabb történet, amit még szeretnének megosztani velünk. Mindketten nagyon jól érezték magukat! Már a jövő évi táborozást tervezik. Nekünk szülőknek jó ezt látni és hallani. Öröm azt tapasztalni, hogy a táborban készült képeken és videókon csak úgy ragyognak, szüntelenül mosolyognak. Amikor az élményeikről beszélnek csak úgy csillog a szemük. Azt mondják életük legjobb tábora volt ez. Hálásak vagyunk nektek a boldogságukért! Várjuk a jövőbeni hasonló lehetőségeket! Minden jót kívánunk!”

Reméljük, hogy Ti is hasonló élményekkel tértek majd haza, és nyáron újra összekapcsolódhatunk, az Equus Kör Önfejlesztő Lovastáborban, immár negyedik alkalommal!

A személyes találkozásig barátsággal: Az Equus Kör csapata