Kolozsvári Ádám

2014-ben végzett a Budapesti Táncművészeti Stúdió Szakiskolában színpadi táncosként.

Több produkcióval is szerepelt az Papp László Budapest Sportaréna nagyszínpadán, Kelet és Nyugat-európai turnékon is részt vett különböző projektmunkákban, de a hazai színházak sem ismeretlenek számára.

Jelenleg a Vígszínház állandó táncosa.

A bemutatók mellett tanítani is kezdett. A tréningek során fontos számára a jó hangulat megőrzése mellett a technikai fejlődés, figyelembe véve a személyek egyéni képességeit. Első számú célja a testtudat fejlesztése és a fizikai erőnlét növelése, illetve az arra való rávezetés.

A kurzus résztvevői – az aktuális esemény programtervéhez igazodva -, a két lovas foglalkozás között egy vidám hangulatú testtudati órán vehetnek részt Ádám vezetésével, ahol mindenki játszva ismerkedhet meg saját testével. A lovaglás során elengedhetetlen, hogy a megfelelő izomzat védje a létfontosságú pontokat (például a hátizom és mélyhátizom a gerincoszlopot). A minél pontosabb testtudat, kontroll a testünk felett közvetetten fejleszti lovaglásunkat, továbbá a mindennapokban is sokkal gördülékenyebben vehetünk részt, ha “rendben vagyunk” magunkkal.

Ádámmal nyári táborainkban és kurzusainkon találkozhattok majd!