Szőllős Judit

Állatasszisztált foglalkozásvezető, az egymással és önmagunkkal történő kapcsolódásra és kommunikációra specializálódott coach, gyermekpszichológiai konzulens, pedagógus.

 

Szívügye a fiatal korosztály támogatása abban, hogy felfedezzék az önmagukban rejlő kincseket, és merjék ezt megmutatni a világnak is. Vállalkozóként egyéni és csoportos foglalkozásokon, illetve a szociális szférában hivatásszerűen és önkéntes jelleggel is tevékenykedve, támogatja a gyermekeket, fiatalokat, családokat abban, hogy egy harmonikus, boldog, teljes életet élhessenek, elfogadva és szeretve önmagukat.

Rátalált egy különleges módszerre, mely hídként összeköti az embereket, és segít abban, hogy a tudás, a segítő szándék, a támogatás, az őszinte szándék a kapcsolódásra, bizonyosan célba érjen. A felfokozott életritmus, a nagy teljesítményelvárások, a kapcsolati konfliktusok okozta stresszt mind-mind csökkenthetjük az állatok közelségével, állatasszisztált aktivitással/oktatással/terápiával. Az állatok „varázserejét” segítségül hívva különleges élményeket és erőt kaphatunk, ami előre visz minket az önismeret, önelfogadás vagy akár a gyógyulás, fejlődés útján.”

Itt olvashatsz még többet erről: allatasszisztaltfoglalkozasok.hu

Ha pedig kapcsolatba szeretnél lépni Judittal, itt teheted meg: juditszollos@gmail.com